Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

Διαχρονικά ο αθλητισμός αποτελεί ενωτικό κρίκο για τους ανθρώπους , τροφοδοτεί την σωματική & ψυχική υγεία, προκαλεί απαράμιλλες συγκινήσεις & πλατιά χαμόγελα!

Read the story

Η ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΜΑΣ
Κατά την διάρκεια της πρωτόγνωρης περιόδου των lockdown η τάση αυτή να «σμίξουμε» σε μία δραστηριότητα έγινε ύστατη ανάγκη…

Μέσα από ποδηλατοβόλτες, online trainings ενδυνάμωσης, δρομικές προπονήσεις και πεζοπορίες στην φύση με φίλους κάθε επιπέδου fitness, διαπιστώσαμε ότι η διέξοδος αυτή μας κρατούσε όλους σε ισορροπία υγείας παρά την μαραθώνια ψυχολογική πίεση και το stress. Μας τροφοδοτούσε με θετική ενέργεια !

Our vision

Η ΙΔΕΑ ΜΑΣ

Έτσι προέκυψε η ιδέα να γεννηθεί ένα eshop-κυψέλη που θα προάγει την άθληση, θα τροφοδοτεί τα απαραίτητα προϊόντα για ένα fit lifestyle με ιδιαίτερη αναφορά σε ελληνικές εταιρίες παραγωγής, θα παρέχει πολύτιμη πληροφόρηση και συμβουλές, θα προμηθεύει αξιόπιστα ,απλά και με συνέπεια.

Παράλληλα θα λειτουργεί με βασική αρχή την ανταμοιβή του κάθε μέλους (bee) της κυψέλης με bee points ώστε το be fit να είναι οικονομικότερo !!!

Ένας ιστοχώρος που θα φιλοξενεί κάθε ενδιαφερόμενο (bee) που σκέφτεται ή έχει επιλέξει ήδη να υιοθετήσει σαν τρόπο ζωής το μότο:

BE ACTIVE… BE HAPPY… BE HEALTHY… THINK FIT !!!

Γιατί bee ;

Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΑΣ

Γίνε κ εσύ bee στην fit κυψέλη μας…

μάζεψε bee points και κέρδισε bee profit!

Θέλω να γίνω bee!