Γίνε bee.. & κέρδισε bee points !

Ρίξε μια ματιά πως θα κερδίσεις bee profit & κάνε εγγραφή στην κυψέλη μας!

1 € ΑΓΟΡΩΝ = 2 BEE POINTS

ΣΤΑ 400 BEE POINTS ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ 6€ !

10 + 10 BEE POINTS

  • Κάνε εγγραφή στο THINK FIT και κέρδισε 10 bee points!
  • Με την 1η παραγγελία* σου κέρδισε επιπλέον 10 bee points!

+3 BEE POINTS

Κάνε DAILY LOGIN στο THINK FIT και κέρδισε 3 bee points κάθε φορά!

+3 BEE POINTS

Κάνε FACEBOOK SHARE κάθε μέρα χρησιμοποιώντας το ειδικό κουμπί του THINK FIT και κέρδισε 3 bee points κάθε φορά!

+3 BEE POINTS

Κάνε INSTAGRAM FOLLOW & ❤ κάθε μέρα χρησιμοποιώντας το ειδικό κουμπί του THINK FIT και κέρδισε 3 bee points κάθε φορά!

+5 BEE POINTS

Στείλε REFERAL LINK σε φίλο σου & ενημέρωσέ τον για το THINK FIT. Με την εγγραφή του στο site  μέσω του link, κερδίζετε και οι δύο από 5 bee points!

+20 BEE POINTS

Στείλε REFERAL LINK σε φίλο σου & ενημέρωσέ τον για το THINK FIT. Με την ολοκλήρωση της 1ης αγοράς του μέσω του link, κερδίζετε και οι δύο από 20 bee points! 

Συχνές Ερωτήσεις

Τα BEE POINTS είναι οι πόντοι επιβράβευσης στο πρόγραμμα ανταμοιβής “Γίνε bee” των μελών του THINK FIT. Πρόκειται για μία δωρεάν παροχή της εταιρίας μας με στόχο την επιβράβευση των μελών για οικονομικότερες αγορές.

Τα μέλη εγγράφονται εύκολα, γρήγορα και δωρεάν μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.thinkfit.gr. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να δημιουργηθεί λογαριασμός eshop ο οποίος θα συνδεθεί και με τον loyalty λογαριασμό του μέλους. Η εγγραφή πραγματοποιείται επίσης κάνοντας click το κουμπί “θέλω να γίνω bee”.

Ως μέλος του προγράμματος “Γίνε bee” συλλέγετε πόντους ως εξής:
• 10 πόντους με την εγγραφή σας στο σχήμα 
• 10 επιπλέον πόντους με την ολοκλήρωση της πρώτης παραγγελίας άνω των 12€
• 2 πόντους για κάθε 1€ αγορών
(για παράδειγμα, αν εκτελέσετε συναλλαγή αξίας 25€, θα αποκτήσετε 50 πόντους)

*Οι πόντοι υπολογίζονται αποκλειστικά πάνω στην αξία του τελικού πληρωτέου ποσού στο σύνολο των προϊόντων , δεν υπολογίζονται πόντοι κατά την χρήση εκπτωτικών κουπονιών ή λοιπών εξαργυρώσεων.

** Από την συλλογή πόντων εξαιρούνται τα προϊόντα που είναι σε προσφορά με ειδική έκπτωση.

Αυτό που χρειάζεται είναι να έχετε συνδεθεί ή εγγραφεί σα μέλος στο “Γίνε bee” στην αρχή ή το τέλος της παραγγελίας που εκτελείτε. Υπάρχουν πολλαπλές επισημάνσεις στον ιστότοπο που σας παροτρύνουν να εγγραφείτε.
Οι πόντοι που απορρέουν από την εκάστοτε παραγγελία αποδίδονται στο λογαριασμό σας ετεροχρονισμένα, με την τιμολόγηση δηλαδή της παραγγελίας κι όχι τη στιγμή που την καταχωρείτε.
Οι πόντοι που θα πιστωθούν άμεσα στο λογαριασμό σας είναι αυτοί της εγγραφής.

Τους πόντους που έχετε στη διάθεση σας μπορείτε να τους εξαργυρώσετε μόλις συλλέξετε 400. Κατά το checkout εμφανίζετε η δυνατότητα Εξαργύρωσης BEE POINTS.  Με το πλήκτρο “θέλω να εξαργυρώσω” εφαρμόζετε την δωροεπιταγή σας αξίας 6€ ως έκπτωση στην παραγγελία σας. Η ελάχιστη παραγγελία για την χρήση της δωροεπιταγής είναι 6€.

Με την εφαρμογή εκπτωτικού κουπονιού στην παραγγελία σας αυτόματα αναιρείται η λειτουργία του συστήματος επιβράβευσης οπότε δεν συλλέγετε πόντους γι’ αυτήν την παραγγελία και δεν συνδυάζεται ταυτόχρονα με εξαργύρωση της δωροεπιταγή σας από την συλλογή πόντων.

Ως μέλος του προγράμματος “Γίνε bee” συλλέγετε έξτρα πόντους με τις εξής κινήσεις:

• 3 πόντους για Daily Login (μια φορά την ημέρα)

• 3 πόντους για FACEBOOK SHARE μία φορά την ημέρα χρησιμοποιώντας το ειδικό κουμπί του THINK FIT στο κάτω μέρος των σελίδων

• 3 πόντους για INSTAGRAM FOLLOW & ❤ μία φορά την ημέρα χρησιμοποιώντας το ειδικό κουμπί του THINK FIT στο κάτω μέρος των σελίδων

• 5 πόντους για εσάς και 5 πόντους στον φίλο σας που έκανε  εγγραφή στο site  μέσω  REFERAL LINK από το ειδικό κουμπί δημιουργίας LINK, που βρίσκεται μέσα στον λογαριασμό σας THINK FIT. 

• 20 πόντους για εσάς και 20 πόντους στον φίλο σας με την ολοκλήρωση της 1ης αγοράς του φίλου σας μέσω  REFERAL LINK  από το ειδικό κουμπί δημιουργίας LINK, που βρίσκεται μέσα στον λογαριασμό σας THINK FIT. 

Ο λογαριασμός σας στο “Γίνε bee” είναι προσωπικός και δεν μπορεί να μεταβιβαστεί με οποιονδήποτε τρόπο σε τρίτο πρόσωπο. Κάθε μέλος έχει το δικό του λογαριασμό και απολαμβάνει προσωποποιημένη εμπειρία στο σχήμα.

Αφού συνδεθείτε στο λογαριασμό σας (πάνω δεξιά στην οθόνη σας) στο menu θα βρείτε την υποενότητα «My BEE POINTS ».
Μόλις εισέλθετε θα βρείτε αναλυτική επεξήγηση της ιστορικότητας των πόντων σας, όπως πόσοι είναι οι διαθέσιμοι πόντοι, από ποια συναλλαγή αποκτήθηκαν και σε ποια εξαργυρώθηκαν. Kαθώς ενημερώνεστε και με αυτοματοποιημένο email πριν την ημερομηνία λήξης του κάθε πόντου.

Οι πόντοι λήγουν με το πέρας 6 μηνών από την ημερομηνία δημιουργίας τους. Ενημερώνεστε και με αυτοματοποιημένο email 30 μέρες πριν την ημερομηνία λήξης του κάθε πόντου.

Αν οι πόντοι εξαργυρωθούν δεν μπορεί να γίνει ακύρωση της εξαργύρωσης και επιστροφή τους.

Με τη σύνδεση στο λογαριασμό σας, εισέρχεστε στην υποενότητα «ο λογαριασμός μου» και από εκεί μπορείτε να επεξεργαστείτε όλα τα πεδία/ στοιχεία του λογαριασμού σας, πλην του email.